Over Ons

Wij zijn Lieshout Service, en jij bent welkom!

Dit doen we bij Lieshout Service

Als specialist in mechanische ventilatie, plaatsen vervangen en onderhouden we mechanische ventilatiesystemen, WTW-units, dakventilatoren en meer. Als ventilatiemonteur doe je belangrijk en afwisselend werk. Een goed werkend, onderhouden en schoon mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor schone lucht. Je denkt er niet altijd aan, maar het is essentieel voor de volksgezondheid. Per woning of bedrijfspand zoeken we de beste oplossing. Een nieuw ventilatiesysteem, een reinigings- en onderhoudsbeurt of het vervangen van een oud systeem. Zo leveren we elke keer maatwerk in frisse lucht. Een goede ventilatiemonteur kan zelfstandig werken, kan goed met klanten omgaan en heeft kennis en vaardigheid van de ventilatiesystemen. Onze klanten worden er blij van als onze monteurs zich altijd aan de afspraak houden, vriendelijk zijn, heldere uitleg geven en snel werken. Het geeft een goed gevoel dat alle monteurs gecertificeerd zijn, met kwaliteitsproducten werken en altijd de VCA-veiligheidsnormen in acht houden. Heb jij het gevoel dat je hierbij past? Ook als je nog niet aan alle eisen voldoet, komen we graag met je in contact.

Waarom wij zelf werken bij Lieshout Service?

Wij hebben een goede naam in de Randstad. Dat zie je aan onze reviews. Dat geldt niet alleen voor ons werk als ventilatiespecialist maar ook als werkgever. Een belangrijk uitgangspunt hiervoor is kwaliteit boven kwantiteit. Altijd. Geen haastklussen maar goed werk. We zijn er trots op dat onze werkprocessen goed geregeld zijn. Werken bij Lieshout Service is weten waar je aan toe bent. Je rooster, je salaris, alles loopt netjes volgens plan. Wij houden van frisse lucht, frisse mensen en een opgeruimde werkomgeving. Letterlijk en figuurlijk. We gaan informeel en vriendschappelijk met elkaar om. Ook al werk je als ventilatiemonteur vrij zelfstandig, je bent vanaf het begin af aan onderdeel van een team waarbinnen iedereen elkaar helpt.

"Kwaliteit boven kwantiteit. Altijd. Geen haastklussen maar goed werk"

Ventilatiemonteur worden binnen een erkend leerbedrijf

Groei jij graag in kennis en ervaring? Dan zit je bij Lieshout Service goed. We leiden onze mensen intern op tot volwaardig installateur met kwaliteitsopleidingen van Helix Academy. Beschik je nog niet over een Vca-certificaat? Dan regelen we dat. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we zoveel mogelijk van elkaar leren. Als ervaren ventilatiemonteur krijg je er dus een leuke taak bij. Je mag jouw minder ervaren collega’s helpen groeien.